Termeni și condiții

Site-ul sirmedic.ro este proprietatea societății comerciale UDITONI MEDIA SRL

Utilizarea site-ului sirmedic.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și UDITONI MEDIA SRL, de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul sirmedic.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. În momentul finalizării comenzii (înregistrate pe site, telefonic, e-mail sau rețele sociale), clientul declară că este de acord cu termenii și condițiile site-ului. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de UDITONI MEDIA SRL, implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Informații generale despre produse și prețuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tău.

Clienții sirmedic.ro vor fi intotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.

Produsele comercializate prin intermediul sirmedic.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării vor fi întotdeauna însoțite de factura fiscală fizică sau în format electronic. Chitanța de la curier este dovada plății sau extrasul de cont.

Garanția produselor

UDITONI MEDIA SRL declară pe propria răspundere că produsele comercializate corespund documentațiilor de execuție ale fabricanților, sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanția legală de conformitate, conform dispozițiilor Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului, cu modificările și completarile ulterioare coroborate cu dispozițiile Legii nr, 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestor, cu modificările și completările ulterioare.

UDITONI MEDIA SRL acordă garanție, pe baza facturii, pe o perioadă de 24 luni de la data livrării către consumator.

Atenție! În primele 6 luni de la achiziție, produsele defecte sunt considerate neconforme la data cumpărării, urmând ca după încheierea acestei perioade, clientul să facă dovadă că lipsa de conformitate a survenit în momentul achiziției. În cazul în care această dovada lipsește și lipsa de conformitate nu poate fi dovedită, produsul nu poate intra sub incidența garanției.

În acest termen clientul va beneficia automat de înlocuirea/reparația produsului la apariția lipsei de conformitate, cu excepția cazurilor în care lipsa de conformitate este minoră și/sau deficiențele sunt imputabile consumatorului. În cazul în care clientul dorește restituirea sumei, aceasta se transformă în Voucher pentru achiziția altor produse de pe site-ul www.sirmedic.ro. În cazul reparării produsului, în acesta vor fi montate numai piese noi.

Cererea de ridicare a produsului se realizează de către firma noastră. Dacă doriți să trimiteți coletul prin altă firmă de curierat, vă rugăm să aveți în vedere că NU acceptăm colete ramburs.

În situația în care produsele se defectează și acestea beneficiază de perioada de garanție prevăzută mai sus, clientul poate transmite situația la adresa de e-mail info@sirmedic.ro sau la numărul de telefon 0759 677 219.

Responsabilitățile clientului cu privire la garanție

Condițiile de garanție NU se aplică pentru problemele sau daunele cauzate de clienți sau în circumstanțe cum ar fi:

 • Uzura normală a produsului.
 • Defectele cauzate de manevrarea brutală (defectele cauzate de obiecte ascuțite, de îndoire, comprimare sau cădere, etc.).
 • Defecte cauzate de utilizarea în condiții neadecvate (distrugeri intenționate, utilizare defectuoasă, etc.).
 • S-a intervenit asupra produsului, a fost montat, reparat și/sau modificat de personal neautorizat.
 • Termenul de garanție a produselor începe la data menționată în factură fiscală care atestă vânzarea.

Garanția legală de conformitate

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992.

Politica de confidențialitate

Sirmedic.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.

UDITONI MEDIA SRL (numită în continuare Societatea) este proprietarul website-ului www.sirmedic.ro. Compania certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonantei nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare.

Scopurile colectării datelor de la utilizatori sunt:

 • Prelucrarea și livrarea comenzilor
 • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.sirmedic.ro
 • Informarea utilizatorilor despre evolutia și statusul comenzilor
 • Activități comerciale
 • Marketing si publicitate
 • Promovarea produselor
 • Cercetare de piață

Analiza comportamentului consumatorului

Societatea nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care și-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.sirmedic.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Societatea va folosi informațiile furnizate de către utilizatori numai în scopul în care au fost colectate.

Societatea poate furniza datele cu caracter personal oferite de către dumneavoastră altor societăți cu care colaborează pentru a putea furniza serviciile contractate de către clienți, precum firme de curierat, firme care oferă servicii de marketing și publicitate, servicii de plată, și altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp către serviciul partener Opinii de Încredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Opinia clienților va fi publicată pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca ele ajung la clienți.

Prin completarea câmpurilor aferente datelor dumneavoastră în momentul creării contului și/sau plasarea unei comenzi vă exprimați acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate și utilizate în mod nelimitat ca spațiu și timp pentru scopurile mai sus menționate.

Societatea se obligă să aducă la cunoștința utilizatorilor prelucrarea datelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor

Orice persoană are dreptul de intervenție asupra datelor și poate solicita în mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau ștergerea datelor dacă acestea nu se folosesc conform legii sau sunt incomplete sau inexacte, printr-o cerere scrisă transmisă către Societatea conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de opoziție prin care se poate opune ca datele furnizate Societății să fie prelucrate de către aceasta printr-o cerere scrisă transmisă către Societate conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de către Societate.

Orice persoană are dreptul de a se adresa justiției în cazul în care consideră că protectia datelor cu caracter personal a fost încălcată.

Orice persoana are dreptul de a fi informată de către Societate cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Orice persoană are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisă transmisă Societății conform indicațiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugați sa transmita o cerere scrisă semnată și datată prin modalitatea preferată:

 • Scan pe email către adresa info@sirmedic.ro
 • Prin poșta, curier sau predare personală la sediul Societății din Bld. Prefect Gavril Tudoraș Nr. 17C, Suceava între orele 8 - 17.

Plata

Plata comenzii se poate face folosind una din opțiunile de mai jos:

a. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua în baza facturii fiscale emise de către UDITONI MEDIA SRL în conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisă către client pe adresa de e-mail furnizată în comandă.

b. Online cu card bancar prin mobilpay (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plata " Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

*Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Plata în rate

Prin cardurile de cumpărături de la Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, BRD, Credit Europe Bank sau Garanti Bank, ai opțiunea de plată cu până la 12 rate lunare fixe.

De exemplu, poți profita de o plată eșalonată cu oricare din cardurile de cumpărărturi Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank eMag, Raiffeisen Bank Gold, Raiffeisen Bank World.

Cum funcționează facilitatea “Rate”:

 1. Alegi ca modalitate de plată “plată în rate prin cardul de cumpărături” și alege numărul de rate dorit, până la 12 rate.
 2. Efectuezi plata propriu-zisă pe linkul securizat de plată primit de la noi în căsuța ta poștală electronică.
 3. Urmarești în raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egală și la rambursare.

Copyright

Tot conținutul site-ului sirmedic.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea UDITONI MEDIA SRL și/sau a asociaților, a partenerilor și/sau a furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe sirmedic.ro nu pot fi folosite în legatură cu produse sau servicii care nu aparțin UDITONI MEDIA SRL, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze site-ul sirmedic.ro sau firma UDITONI MEDIA SRL. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată la info@sirmedic.ro.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul sirmedic.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice și telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior fără nicio penalitate pentru client.

Accesul la site

UDITONI MEDIA SRL permite accesul nelimitat pe site-ul sirmedic.ro, în scop personal, dar nu îi confera dreptul de a descarca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul scris al UDITONI MEDIA SRL.

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. 

UDITONI MEDIA SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de sirmedic.ro nu contin viruși sau alte componente dăunătoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple. Ne rezervam dreptul să anulăm comenzile fără notificare prealabilă în cazul în care intervine o eroare sau o greșeală de redactare.

Dispute și conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul sirmedic.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea UDITONI MEDIA SRL.

Pentru orice defect constatat în urma cumparării unui produs de pe site-ul sirmedic.ro, cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumparator și a constatării de către un reprezentant al UDITONI MEDIA SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvat în prima faza pe cale amiabila. Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienți satisfăcuți, dacă ai probleme legate de o comanda, te rugăm sa ne contactezi la adresa de e-mail: info@sirmedic.ro (termen de răspuns 24-48 ore lucrătoare).

Modificări

UDITONI MEDIA SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului sirmedic.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți sa anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul sirmedic.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către UDITONI MEDIA SRL, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.

Scopul utilizării

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, UDITONI MEDIA SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa de e-mail info@sirmedic.ro. Dacă sunteți înscriși în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .

UDITONI MEDIA SRL implementeaza intern campanii de newsletter. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteți scrie pe email, la adresa info@sirmedic.ro.

În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea, pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă SIRMEDIC care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților noștri. 

Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

Date non-personale colectate automat

Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, SIRMEDIC utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumerăm:

 • accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de serviciu;
 • toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;
 • accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;
 • la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date;
 • printarea datelor este făcută doar de la echipamentele societății, de către angajații desemnați.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului sirmedic.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comertului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Firma noastră pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura că experiența de cumpărare este unică și plăcută pentru tine. Te invităm pe pagina de produse.

Politica Remarketing

În paginile website-ului www.sirmedic.ro, prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului www.sirmedic.ro .

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.