Politica de retur

Responsabilități privind achiziționarea produselor:

 

La UDITONI MEDIA SRL, ne asumăm responsabilitatea de a oferi produse conforme cu descrierea de pe website-ul nostru www.sirmedic.ro.

În cazul în care un produs nu corespunde specificațiilor, vă garantăm înlocuirea sau acceptarea returului. Dacă întâmpinați astfel de situații, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință în maximum 14 zile de la primirea produselor, comunicându-ne prin e-mail la adresa: info@sirmedic.ro

 

 Garanția produselor și reparații:

 

Oferim garanție pentru produsele achiziționate, iar în cazul în care un produs prezintă un defect, sunteți rugat să ne contactați la adresa de e-mail info@sirmedic.ro pentru a stabili detaliile necesare pentru reparație. Ne vom ocupa de preluarea și transportul produsului la departamentul nostru de service, sau, în funcție de situație, vom proceda la înlocuirea acestuia. Pe durata garanției, compania noastră, UDITONI MEDIA SRL, suportă toate costurile aferente transportului, ambalării și reparației.

 

Returul produselor:

 

Respectăm drepturile clienților noștri și vă oferim posibilitatea de a solicita înlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acestuia, conform reglementărilor legale. În cazul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la achiziție, la numărul de telefon 0759 677 219, sau printr-un mail la info@sirmedic.ro pentru a stabili detaliile referitoare la retur. 

 

Totodată dacă vă gândiți să returnați un produs achiziționat de la noi, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită.(Text extras integral din siteul Uniunii Europene).

 

La UDITONI MEDIA SRL, ne dorim să oferim o experiență plăcută și fără griji clienților noștri, asigurându-ne că toate nevoile și cerințele dumneavoastră sunt îndeplinite cu profesionalism și promptitudine.