Despre noi

Identitatea brand-ului SirMedic - Educație spre sănătate, reflectă angajamentul nostru de a fi mai mult decât un simplu furnizor de produse. Ne dorim să educăm și să informăm clienții noștri cu privire la beneficiile terapiei prin masaj, ajutându-i să înțeleagă importanța sănătății și a unui stil de viață echilibrat.

Utilizăm tehnologiile cele mai avansate și ne asigurăm că aparatele noastre SirMedic sunt la vârful inovației și eficienței. Scopul nostru este să depășim așteptările clienților noștri, oferindu-le produse care să le aducă relaxare profundă, să reducă tensiunile și durerile, și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții.

 

În calitate de brand SirMedic, ne asumăm responsabilitatea de a răspunde provocărilor tuturor clienților noștri, căutând mereu soluții personalizate pentru nevoile lor specifice. Încurajăm comunicarea și feedback-ul, fiind deschiși la a învăța lucruri noi și a primi propuneri constructive. Astfel, ne consolidăm capacitatea de a oferi produse și servicii de calitate superioară, adaptate cerințelor din ce în ce mai diverse ale clienților noștri.

 

În drumul nostru de a fi numărul 1 în Europa, ne ghidăm prin valori precum inovația, calitatea, pasiunea pentru sănătate și satisfacția clienților. Suntem mândri să contribuim la bunăstarea comunității noastre și să aducem beneficii semnificative în viața clienților noștri prin produsele SirMedic, menite să ofere o viață detensionată și fără dureri.

 

Date contact
UDITONI MEDIA SRL
Bld. Prefect Gavril Tudoraș, Nr. 17C, Suceava
Telefon: 0759 677 219
Email: info@sirmedic.ro
Numar Registrul Comertului: J33/350/2020
CUI (cod fiscal): RO40164762