Întrebări Frecvente

Știm că aveți întrebări, de aceea vrem să le lămurim aici.

Care sunt beneficiile aparatelor SirMedic?

Aparatele cu electrostimulare și compresie SirMedic utilizează o tehnologie de înaltă calitate asigurând un nivel de confort ridicat. Printre beneficiile aduse de acestea se numără:

Îmbunătățirea forței musculare
Optimizarea sesiunilor de antrenament
Prevenirea rănilor

Reducerea durerilor musculare
Recuperarea accelerată după antrenament
Masaj revigorant

Reducerea tensiunii musculare
Ameliorarea durerilor musculare și articulare
Ameliorarea senzației de picioarele grele
Tonifierea musculară


Electrostimularea și terapia prin compresie nu are efecte secundare; este o metodă de tratament neinvazivă, adesea o alternativă eficientă la medicamente, pentru tratamentul durerii.

Cât timp rămân încărcate aparatele care folosesc baterii?

Durata de viață a bateriilor variază în funcție de programele utilizate și de intensitățile selectate. Durata medie de viață a bateriilor este între 15 și 20 de ore.

Care este diferența între razele roșii(vizibile) și cele infraroșii(invizibile)?

Spectrul de lumină roșie este absorbit la nivel superficial, mai ales prin piele sau păr. Acest lucru îl face eficient în a vă oferi un aspect sănătos și întinerit.

Spectrul de lumină infraroșie poate pătrunde în țesutul subcutanat la o adâncime de câțiva centimetri. Ajunge la diverse organe, articulații, mușchi, tendoane, ligamente sau chiar la nivel cerebral.

Razele roșii și infraroșii ar trebui folosite împreună sau separat?

Ambele sunt folosite cel mai adesea împreună, deoarece funcționează sinergic. Cu toate acestea, pot fi folosite și separat. În timpul ședințelor de terapie de seară, este mai bine să utilizați spectrul de lumină infraroșie/invizibilă NIR, care nu are efect de stimulare, astfel încât să nu producă insomnii.

Aparatele care folosesc terapie prin electrostimulare vin cu electrozi inclusi?

Da. Aparatele SirMedic care folosesc terapia prin electrostimulare au pachet de electrozi inclus. Aceștia pot fi achiziționați și separat.

Cum pot folosi terapia cu lumină roșie și infraroșie pentru a-mi îmbunătăți performanța sportivă?

Pentru rezultate notabile vă recomandăm să folosiți terapia cu lumină roșie și infraroșie în mod regulat înainte de o performanță sportivă. Aceasta trebuie aplicată la nivelul zonelor musculare care vor fi cele mai solicitate în timpul performanței.

Cum poate lumina roșie și infraroșie să-mi crească nivelul de energie?

Lumina roșie și infraroșie crește numărul de mitocondrii din organism și, de asemenea, stimulează procesele metabolice ale acestora. Mitocondriile sunt, simplu spus, mici fabrici ale celulelor care produc energie sub formă de ATP. Când nivelul de ATP celular este crescut, simțim un nivel crescut de energie.

Care este perioada de garanție a produselor SirMedic?

Dispozitive de stimulare musculară SirMedic: 2 ani (plus 1 an suplimentar prin completarea formularului de înregistrare în garanție de pe site din secțiunea extindere garanție 1 an).

Gama de contravenție și suport SirMedic: 6 luni împotriva defectelor de fabricație. Uzura normală în timpul utilizării unui produs nu este considerată un defect.

De ce unele becuri LED nu sunt vizibil pornite în timpul funcționării aparatului?

Acestea emit de fapt lumină infraroșie care este invizibilă. Ochii noștri nu o pot vedea - similar cu lumina UV, care se află la capătul opus al spectrului vizibil.

Copiii pot folosi terapia cu lumină roșie și infraroșie?

Copiii au aceleași mitocondrii ca adulții. Prin urmare, utilizarea este foarte asemănătoare. Pentru aceștia recomandăm ședințe de terapie mai scurte, de 5 până la 15 minute, și distanțe mai mari față de dispozitiv, de 25 până la 50 de centimetri.

De câte ori se pot utiliza electrozii SirMedic?

În funcție de tipul dumneavoastră de piele, se pot folosi de la 15 până la 30 de ori. În general sunt posibile aproximativ 30 de aplicații pe pielea care este curată și netedă.

Cum pot afla unde și cum să aplic corect electrozii pe corp?

Fiecare aparat cu electrostimulare SirMedic este livrat împreună cu un manual de utilizare, care include specific modul de amplasare al electrozilor.

Plata online este sigură?

Da. Secțiunea destinată acestei operațiuni are caracteristici speciale de securitate pentru procesarea tranzacției dumneavoastră. SirMedic nu va vedea în niciun moment detaliile dumneavoastră bancare, deoarece acestea sunt transmise direct de la dumneavoastră către bancă. În timpul comunicării cu banca, toate informațiile sunt criptate și protejate.

Întrebarea mea nu se află aici, ce fac?

Dacă nu v-am răspuns la întrebare, vă rugăm să ne contactați la info@sirmedic.ro sau click aici pentru a completa formularul cu solicitarea dvs.